Magie en energieën

De genezende amuletten testen

engelachtige reiki keltische reiki afstand reiki genezing genezende kristallen genezende sieraden genezende hanger genezingsritueel genezing sigil helende geest reiki leren

De genezende amuletten testen

Hallo, mijn naam is Lety. Ik ben een empathische, holistische genezer en Reikimeester. Ik werk samen met World of Amulets als amulettester. Ik doe alleen het testen voor healing en aan Reiki gerelateerde items zoals de ring van Buer, Reiki Healing amulet, Reiki oplaadpad. In dit rapport wil ik mijn ervaring met deze items delen, hoe ik ze gebruik en de resultaten van het werken met deze magische items. Laat ik beginnen met mijn eerste test. Ik wist niet veel over hoe ik het moest testen, maar de meesters van WOA gaven me enkele richtlijnen en procedures ...

Lees verder →


De beste geldamuletten en combinaties om uw vermogen te vergroten

amulet voor geld hoe geld amulet te gebruiken hoe het geldamulet te gebruiken gelukkige amuletten voor geld mammon voor geld geld amulet geld amulet hoe te gebruiken origineel geldamulet geldamuletten test Geld demonen geldring geldsigil geld spell geld spreuken geld talisman meest krachtige geldamulet

De beste geldamuletten en combinaties om uw vermogen te vergroten

Nadat we de testrapporten van onze testers hebben ontvangen over onze nieuwste reversspeldjes voor geld en rijkdom, hebben we deze gids gemaakt, zodat je het beste van beide pinnen, amuletten en ringen kunt selecteren voor de snelste en meest betrouwbare resultaten. Muletten en ringen hebben 28 dagen nodig. synchronisatieperiode vanaf het moment dat u ze begint te dragen. Amuletten kunnen niet aangeraakt worden door andere mensen om te voorkomen dat ze besmet worden door andere energieën. De reversspeldjes daarentegen kunnen zonder problemen aangeraakt worden omdat hun magie op een andere manier werkt.Amuletten en ringen werken met de geesten ...

Lees verder →


Hoe we amuletten en ringen testen op kracht, veiligheid en effecten

amuletten doe amuletten echt werk reversspelden magische amuletten magische reversspelden Geld geldamuletten test geld pinnen

Hoe we amuletten en ringen testen op kracht, veiligheid en effecten

Hallo, mijn naam is Bjorn en ik ben een van de onafhankelijke testers van amuletten. Ik heb de afgelopen 2 jaar amuletten en ringen voor World of Amulets getest en deze keer heb ik een test gedaan voor een aantal echt speciale items, dus ik wilde mijn ervaring met jullie delen. Als level 3 tester (geen magic experience tester) kies ik de amuletten of ringen waar ik me het prettigst bij voel. Ik test niet alle soorten amuletten, alleen degene die ik kies. In de afgelopen 2 jaar heb ik er meer dan 20 getest en ik ...

Lees verder →


De meest voorkomende fouten bij het werken met amuletten.

overvloed meditatie angst meditatie Meditatietechnieken voor beginners beste meditatie chopra-meditatie dagelijkse meditatie dagelijkse lezingen en meditaties werken amuletten echt energieën Energy Cleansing Meditation Krachtige amuletten en talismannen Waar wordt een amulet voor gebruikt?

De meest voorkomende fouten bij het werken met amuletten.

De meeste mensen hebben zeer positieve ervaringen bij het werken met amuletten, maar anderen maken een of meer van de meest voorkomende fouten bij het werken met deze ongelooflijke energieën. Het is niet jouw schuld, maar je wist het gewoon niet. We proberen een antwoord te geven op de meest voorkomende vragen in onze FAQ die je hier kunt vinden, maar ik ga de meest voorkomende fouten uitleggen die mensen maken. 1) Disrespect. Als je wilt dat je amulet meteen stopt met werken, moet je respectloos zijn voor de energieën die eraan zijn gebonden. Dit zijn allemaal hogere energieën die voor je zullen werken zolang ...

Lees verder →


Hoe u rechtstreeks met de 7 Olympic Spirits werkt

abraxas Aratron bethor hagith en olympische geesten ophiel Peleg Phul

Hoe u rechtstreeks met de 7 Olympic Spirits werkt

Het werken met de 7 Olympic Spirits is altijd een plezier voor ons geweest, vooral omdat ze gemakkelijk zijn om mee te werken, ze snel zijn en dingen op een zeer efficiënte manier voor elkaar krijgen.De grote verscheidenheid aan krachten die ze bezitten, maakt het heel gemakkelijk om je wensen komen uit. Veel klanten hebben ons in het verleden gevraagd om de manier waarop we werken met de 7 Olympic Spirits vrij te geven en binnenkort verschijnt er een nieuw boek over de 7 Olympic Spirits met alle informatie die we over hen hebben, hoe ze te activeren, specifiek mantra's (enn's) voor ...

Lees verder →