De genezende amuletten testen

De genezende amuletten testen

Hallo, mijn naam is Lety. Ik ben een empathische, holistische genezer en Reikimeester. Ik werk samen met World of Amulets als amulettester. Ik doe alleen de tests voor healing en Reiki-gerelateerde items zoals de ring van Buer, Reiki Healing-amulet, Reiki-oplaadpad.

In dit rapport wil ik mijn ervaring met deze items delen, hoe ik ze gebruik en de resultaten van het werken met deze magische items.

Laat ik beginnen met mijn eerste test. Ik wist niet veel over hoe ik het moest testen, maar de meesters van WOA gaven me enkele richtlijnen en procedures om dingen te laten werken.

Het Abraxas-amulet

Dit was de eerste die testte en in het begin waren er helemaal geen resultaten, totdat ik me realiseerde dat ik de 28 dagen van synchronisatie moest laten passeren. Ik ben al sinds mijn kindertijd ongeduldig J

Ik begon het abraxas amulet te gebruiken samen met mijn Reiki-sessies, zowel nu als op afstand. Ik had wat back-up van de masters nodig om het correct te gebruiken (een heel eenvoudig proces), maar na een paar dagen ermee te hebben geëxperimenteerd, kreeg ik ongelooflijke resultaten.

Ik heb het amulet gebruikt voor pijnverlichting, contracturen, menstruatiepijn, een gebroken arm, hoofdpijn, migraine, spijsverteringsproblemen, sinusproblemen en nog een paar meer. Mijn ervaring met het abraxas amulet is dat het mijn reiki-energie versterkt en de healing een meer gericht en geconcentreerd effect geeft. Ik voel dat het werkt als een vergrootglas, de energie opvangt en focust op het punt dat ik wil genezen. Ik gebruik het amulet nog steeds, maar ik ontdekte dat het ook erg handig is voor wichelroedelopen. Het helpt me de gebieden aan te wijzen waarop ik me moet concentreren. Vandaag begin ik elke sessie met een beetje wichelroedelopen en daarna gebruik ik het amulet om de reiki-helende energie te concentreren en te vergroten.

De Abraxas-ring

Omdat het amulet zo goed voor mij werkte, besloot ik de ring ook te testen. Als ik de screening van de ontvanger doe, gebruik ik de ring zoals normaal. Het sigilgedeelte is naar buiten gericht. Dit helpt me om contact te maken met de Olympic Spirits, die me aanwijzingen geven over hoe ik verder moet gaan. Zodra ik het genezingsgedeelte start, draai ik de ring naar binnen in mijn handpalm om de energie van de geesten te concentreren en hen de reiki-genezende energie te laten leiden.

De ring van Buer

Ik wissel de abraxasring af met de volgende ring die ik heb getest; De ring van genezer Buer. Buer werkt het beste voor mij bij het helpen van mensen bij postoperaties. Het lijkt erop dat Buer veel helpt om wonden sneller te laten genezen. Ik had ook geweldige resultaten op brandwonden. Meestal gebruik ik bij dit soort profielen de abraxasring aan mijn linkerhand en de Buer-ring aan de rechterkant.

Omdat ik veel energiewerk doe met kristallen en natuurlijk de ringen en amuletten, vond ik het oplaadpad erg nuttig. Elke dag als ik klaar ben met mijn sessies, leg ik de kristallen en amuletten ongeveer 15 minuten. op de pad zodat alle resterende energieën worden verwijderd en daarna laat ik ze tot de volgende dag om op te laden. Deze pad werkt ongelooflijk goed met mijn kristallen. Het reinigen en opladen is snel en gemakkelijk.

Reversspeld van Buer

Op dit moment ben ik net klaar met het testen van de reversspeld van Buer. Dit was weer een ongelooflijke ontdekking. Niet zozeer om zichzelf te genezen, maar om meer klanten aan te trekken, veel van hen. Tijdens de laatste 2 weken van testen heb ik meer nieuwe klanten gekregen dan in de voorgaande 2 maanden. En het was zo makkelijk… Ik draag gewoon de speld en ga wandelen of samenkomen met vrienden, iets op een terrasje en ga zo maar door. Als mensen de pin zien, lopen ze gewoon naar me toe en zeggen meestal zoiets als; Ik kon niet nalaten deze reversspeld op te merken, wat is het? Of ik ben benieuwd, waar heb je die pin vandaan, wat voor soort pin is het? En ik werd zojuist naar je toe getrokken, deze pin die je draagt ​​is heel bijzonder, waar kan ik er een krijgen?

Dit heeft mij de gelegenheid gegeven om mensen over mijn genezingsdiensten te vertellen en de meesten van hen boeken een sessie. Ik weet zeker dat het te wijten is aan de krachten van deze pin. Het kan me niet schelen dat de energie na 9 maanden uitgeput raakt, ik krijg er gewoon weer een. Deze pin geeft mij de mogelijkheid om veel mensen te helpen met mijn healing.

update: Ik heb nu een patiënt met een stadium 1 non-Hodgkin lymfoom in de maag. Ik ben net begonnen met de sessies en ik gebruik alle beschikbare kracht om deze 52-jarige vrouw te helpen. Ik gebruik het amulet en de ring van abraxa's, de Buer-ring en ik leg de abraxas-pin, met de kop naar beneden, precies op het punt waar ze deze kanker heeft. Over een paar weken gaat ze in het ziekenhuis testen om te zien hoe het gaat. Ik heb het gevoel dat het een stuk beter gaat, maar ik zal hier updaten als we de testresultaten hebben.


Afmetingen

Al onze amuletten zijn gemaakt van sterling zilver of roestvrij staal, ze zijn even krachtig, maar sommige mensen zijn allergisch voor roestvrij staal. De grootte van alle amuletten is 35 mm diam.

Al onze ringen zijn gemaakt van Sterling Siilver, gebruik de onderstaande maattabel om je perfecte pasvorm te vinden:

 

Dit is een conversietabel bij benadering om u te helpen uw maat te vinden.
Ring Diameter (MM) USA / Canada
UK
Frankrijk
Duitsland
Japan
Zwitserland
14.0 mm. 3 F 44 14 4 4
14.4 mm. G 45¼ 14½ 6⅓
14.8 mm. 4 46½ 15 7
15.2 mm. 47¾ 15¼ 8 8
15.6 mm. 5 49 15¾ 9
16.0 mm. L 50¾ 16 10½ 10¾
16.5 mm. 6 M 51½ 16½ 12 12¾
16.9 mm. N 52¾ 17 13 14
17.3 mm. 7 O 54 17¼ 14 15¼
17.7 mm. P 55¼ 17¾ 15 16½
18.2 mm. 8 Q 56¾ 18 16 17¾
18.6 mm. 58 18½ 17 18½
19.0 mm. 9 59¼ 19 18 20
19.4 mm. 60¾ 19½ 19 21
19.8 mm. 10 61¾ 20 20 21¾
20.2 mm. 10½ 62¾ 20¼ 22 22¾
20.6 mm. 11 64¼ 20¾ 23 24
21.0 mm. 11½ W½ = 66 21 24 25¾
21.4 mm. 12 Y 67¼ 21¼ 25 27½
21.8 mm. 12½ Z 68 21¾ 26 28¾
22.2 mm. 13 - 69 22 27 29¼
22.6 mm. 13½ - - - - -