Hoe we amuletten en ringen testen op kracht, veiligheid en effecten

amuletten doe amuletten echt werk reversspelden magische amuletten magische reversspelden Geld geldamuletten test geld pinnen

Hoi,

Mijn naam is Bjorn en ik ben een van de onafhankelijke testers van amuletten. Ik heb de afgelopen 2 jaar amuletten en ringen voor World of Amulets getest en deze keer heb ik een test gedaan voor een aantal echt speciale items, dus ik wilde mijn ervaring met jullie delen.

Als level 3 tester (geen magic experience tester) kies ik de amuletten of ringen waar ik me het meest comfortabel bij voel. Ik test niet alle soorten amuletten, alleen degene die ik kies. In de afgelopen 2 jaar heb ik er meer dan 20 getest en ik wil je graag uitleggen hoe ik dit doe en je enkele resultaten laten zien van mijn laatste test voor de magische reversspeldjes die onlangs uitkwamen.

Ik heb er verschillende geselecteerd om te testen:

De 4 geteste pinnen:

 

Ik heb deze geselecteerd vanwege de capaciteit die ze hebben om geld te genereren. Als professionele makelaar ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn inkomen te verhogen door beter werk te leveren. Dus ik dacht dat sommige van deze pinnen me daarbij konden helpen.

Ik heb elke pin wel 10 dagen apart gedragen en enkele combinaties gemaakt en hier zijn de resultaten:

Naam Dagen getest Eerste resultaten Slagingspercentage mislukkingen Waarnemingen 
Mammon reversspeld 10 5 90% 1 *
Geld reversspeld 10 5 100% 0
Asmodeus reversspeld 10 7 80% 2 **
Abraxas Reversspeld 10 7 60% 4 ***
4-pins cluster 10 - - - ****
Abraxas + Mammon 10 4 100% 0
Abraxas + geld 10 3 100% 0
Asmodeus + geld 10 - 90% 1 *****
Mammon + geld 10 5 100% 0

 

Opmerkingen:

* De Mammon-reversspeld is voor geld door zaken. Het heeft me maar één keer gefaald omdat ik mijn doel niet correct had gedefinieerd.

** Asmodeus is voor geld door gokken. Lette niet op het speelse karakter van Mammon en maakte een verkeerde gok bij het beoordelen van mijn klanten.

*** Abraxas reversspeld is erg krachtig, maar niet alleen voor geld. Ik heb 4 verschillende resultaten gekregen dan ik had verwacht. Deze resultaten waren geweldig, maar hadden niets met geld te maken.

**** Het speldencluster met 4 revers was een ramp. Te veel verschillende energie en geen resultaat. Soms is minder meer.

***** Asmodeus + Geld pin: Slechts 1 mislukking die ik draag bij het speelse karakter van Asmodeus.

conclusie:

 • Het dragen van 2 spelden gaf me de beste resultaten.
 • Het cluster is een groot nee.
 • Asmodeus is niet voor geld gerelateerd aan zaken, te vluchtig vanwege de specifieke aard van gokkers. Ik heb meer tests met hem nodig voor de gokspecifieke bevoegdheden.
 • Abraxas versterkt de krachten van elke andere pin, ik zou abraxas niet alleen voor geld gebruiken. Deze reversspeld heeft zoveel krachten en werkt op zoveel gebieden dat ik aanbeveel om hem te gebruiken als booster voor elke andere reversspeld die je gebruikt.
 • De geld-reversspeld deed het geweldig alleen en zelfs beter in combinatie met abraxa's.

aanbevelingen:

 • Het is het beste om verschillende complementaire pinnen te hebben en de juiste pinnen voor de juiste gelegenheid te kiezen. Kies verstandig en de resultaten komen erg snel
 • Combineer de reversspeldjes met amuletten of ringen: terwijl de amuletten en ringen 28 dagen synchroniseren, krijgt de reversspeld al resultaten voor je. De amuletten en ringen zijn als het planten van een zaadje, na 28 dagen is er een zaailing en beginnen hun effecten en krachten te groeien. Er is geen limiet aan de groei, zolang je ze maar de aandacht blijft geven die ze nodig hebben. Maar u zult zeer snel zeer positieve resultaten krijgen van de reversspeld als u deze gebruikt zoals aangegeven.
 • Draag de reversspeldjes zoveel mogelijk en stel ze bloot aan zoveel mogelijk mensen.

Voors en tegens van de reversspeldjes

PRO: 

 • De pinnen werken erg snel
 • Ze kunnen worden aangeraakt door andere mensen (dit wordt zelfs aanbevolen)
 • Je kunt er meerdere tegelijk dragen
 • Ze zijn licht
 • Zeer goede kwaliteit
 • Heel zichtbaar

Nadelen:

 • Ze zijn slechts 9 maanden effectief

Laatste gedachten

 • Ik ga ze samen met de verschillende amuletten en ringen laten testen of ze invloed op elkaar hebben.
 • Over 9 maanden ga ik het reinigings- en oplaadpad gebruiken om te zien of ze weer kunnen worden opgeladen.
 • In mijn werk ben ik erg afhankelijk van relaties, dus ik zal een aantal relatie-gerelateerde pins samen met geldpinnen proberen om te zien wat ze voor mij kunnen doen.

 ouder bericht nieuwer bericht